Za Konec

ZMAGA NAD JESENINČANKAMI

IN ZAHVALA VSEM,

ki ste nam v tej, eni najtežjih sezon koprskega kluba,  stali ob strani:

Hvala igralkam prve ekipe, ki so ostale zveste svojemu  klubu, trdo trenirale in odigrale ligo po svojih najboljših močeh. Cilj – obstanek - je dosežen, zdaj lahko delamo tudi načrte za naprej. 

Igralkam mlajših selekcij, ki so iz tekme v tekmo spoznavale, da z dobrim delom  pridejo tudi rezultati. In čeprav je deklicam in kadetinjam spodletelo v kvalifikacijah, so brez poraza v B ligah dokazale, da bi lahko posegle tudi višje, če jim ni uspelo letos, pa prihodnje leto.

Tudi ekipa v tretji ligi je proti koncu prvenstva nizala zmago za zmago.

čŒestitke ekipama male in mini odbojke – najboljše uvrščenih koprskih ekip mladih letos – oboje so za las zgrešile boje za najvišja mesta v državi.   

Hvala staršem, da ste nam zaupali svoje deklice, vozili na tekme, navijali,…brez vas nam ne bi uspelo.

Hvala trenerjem, ki so opravili nešteto ur volonterskega dela.

Hvala zvestim navijačem, ki ste spodbujate naša dekleta in računamo na vašo podporo tudi vnaprej .

Hvala Luki Koper in Mestni občini Koper, Osnovni šoli Koper ter vsem ostalim, ki so tako in drugače pomagali, da smo speljali to sezono.

Naj še povemo, da se ne bojimo za prihodnost, da na treh koprskih osnovnih šolah  v okviru interesne dejavnosti odbojko trenira 90 otrok od 1. do 4. razreda.

Na koncu še čestitke Ankarančankam,  ki bodo drugo leto igrale v prvi ligi, Pirančankam, ki bodo  nastopale v drugi in Novogoričankam, ki so v soboto osvojile državni bron in najboljšo primorsko uvrstitev letos.

NA NOVO SEZONO IN NA NOVE ZMAGE! OK LUKA KOPER