Ta konec tedna so bile najuspešneje starejše deklice, ki so z 2:0 premagale tako Logatec, kot Ankaran II. Po dveh krogih kvalifikacij za A ligo so tako še neporažene in imajo poln izkupiček - 8 točk.
 
V 3. DOL gredo pohvale dekletom Luke Koper II, iz Brestanice so prišle z vsemi tremi točkami, domačinkam so oddale le en niz. Ni jih ustavilo niti dejstvo, da so na gostovanju nastopile proti bistveno starejšim in močnejšim nasprotnicam, kot so jih videle minuli teden v Kopru. Kostak Elmont : Luka Koper II  1:3 ( 25:18, 13:25, 22:25, 16:25 ). Po dveh kolih so dekleta z dvema zmagama in šestimi točkami na odličnem drugem mestu. 
 
Deklice, ki v 3. DOL nastopajo za ekipo Luka Koper mlade so v Hrvatinih morale priznati premoč izkušenejšim domačinkam, čeprav so bile v tretjem nizu že blizu presenečenja.
Ankaran Hrvatini II : Luka Koper mlade 3:0 (25:13, 25:8, 25:21). 
 
Naša prvoligaška ekipa je gostovala v Kamniku. Favoriziranim gostiteljicam, državnim podprvakinjam, za katere letos igra tudi Koprčanka Tina Koper, so se dobro upirale v prvih dveh nizih, v tretjem pa povsem popustile. Bo treba še naprej trdo delati,  še enkrat analizirati tekmo, utrditi, kar je bilo dobro in popraviti napake, pravi trener Dragan Grmača. Calcit Volley : Luka Koper 3:0 (25:21, 25:21, 25:9). Več o tekmi na spodnji povezavi: 

http://www.odbojka.si/index.php?st=stran_novice&id_novice=923